Over ons

Met welgeteld één copyprinter begon Frans Bolder in 1994 aan de Smallestraat in Nieuw-Dijk met CopyPoint.
Inmiddels is zijn bedrijf gevestigd in Didam en is het uitgegroeid tot CP GrafiMedia Groep; met ruim 1.500 m2 productieruimte de grootste full-servicedrukkerij in de regio.

Wat u van CP GrafiMedia Groep kunt verwachten?
Vanzelfsprekend kwaliteit, service, flexibiliteit, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid. We denken graag met u mee en ondernemen met hart voor onze omgeving.

 

TOTAALCONCEPT: ALLES ONDER ÉÉN DAK

CP GrafiMedia is meer dan een drukkerij. De kracht van ons grafische bedrijf zit hem in het totaalconcept: we kunnen al uw communicatie-uitingen van idee tot eindproduct verzorgen. Of het nu gaat om een flyer, uw website, het bedrukken van bedrijfskleding of het bestickeren van uw auto (car wrapping).

Hoe we dit doen? Door verschillende kwaliteiten en disciplines in te zetten. In ons multifunctionele bedrijfspand vindt u dan ook deskundige drukkers, DTP’ers, marketingexperts en creatieve webbouwers, vormgevers, tekstschrijvers en videografen onder één dak.

Wij zijn al jaren sterk in zakelijk drukwerk (zowel offset als digitaal) en beursconcepten (van ontwerp, drukwerk, mailing, standuitrusting en relatiegeschenk tot after sales). En we blijven onszelf continu ontwikkelen, zodat we u nog beter kunnen ontzorgen.

Waar kunnen we u mee helpen? Neem gerust contact op: (0316) 29 44 26.